Laat je inspireren

Woon- en inspiratiemagazine

Laat je inspireren

Bestel hier GRATIS ons magazine met 236 pagina’s boordevol interieurtrends, verrassende woonideeën, decoratietips en met een compleet overzicht van onze actuele collectie of bekijk ‘m snel online.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 9,0 uit 891 beoordelingen.

9,0
10

Is een prachtig boek met heel veel ideeën en woontips

8

de moeite waard voor in te kijken

8

Zeer mooie catalogus,

10

Voorlopig nog wat aan het sparen maar al veel inspiratie uit de folder gehaald.. Zullen binnenkort wel onze slag slaan!

9

Mooie catalogus . Ik heb verschillende stukken gezien die mij aanstaan maar het enige wat ik mis in de catalogus is een adressenlijst van jullie winkels vooral voor West-Vlaanderen . Ik moet nu naar de side van jullie gaan om dit te vinden . Vriendelijke groeten .

10

Het is een fijn boek met tal van ideeen en leuke dingen. Ik heb nog een extra kast gevonden om bij te bestellen welke in de winkel niet aanwezig was bij de collectie die ik besteld heb.

8

Mooi magazine met veel inspiratietips!

8

Veel keuze, evenveel ideeën voor inrichting appartement dochter, zij gaat kortelings verhuizen, voor het eerst op eigen benen in eigen appartement.

8

heel duidelijke voorstelling.

9

best mooie ideeën. heel duidelijke foto's maar vooral het type meubels zoals de kasten en rekken is maar één bepaalde stijl .. alleen maar blankhout met zwart verwerkt.. best wel mooie dingen tussen maar niet echt mijn stijl. i.v.m. de zitmeubelen is duidelijk elke type zetel veel details .. mag best ook nog andere stijlen van meubels bij