Laat je inspireren

Woon- en inspiratiemagazine

Laat je inspireren

Bekijk hier ons magazine met 236 pagina’s boordevol interieurtrends, verrassende woonideeën, decoratietips en met een compleet overzicht van onze actuele collectie.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 9,0 uit 1282 beoordelingen.

9,0
8
Carine Valcke

Praktische gids en mooie foto's.

9
Duynslaeger christine

ruime keuze en sterk meubel.

9
Waelburgs Brigitte

Leuk om in zo'n magazine tips te ontdekken, combinaties te zien en ideeën op te doen. Henders&Hazel is mijn favoriete meubel merk.

9
Nora Khallouf

Heel mooie inspiratiegids, heeft mijn man overtuigd van mijn idee (dat het juiste was) en zijn nu in blijde verwachting van een nieuwe zetel - hoera!

10
Willemijns elly

Gewoon,het was handig om gezien wat er allemaal kon.wij hadden al wat meubels gezien,maar in de boek zag je de afmetingen en verschillende kleuren.daarom gewacht op het boek om ons meubels te bestellen.nu nog afwachten tot ze in ons huis staan

9
Uytterhoeven

zijn het model Santorini aan het volgen, en hebben reeds de bergkast aangekocht en zijn er zeer tevreden over. Overwegen ook een verdere aankoop te doen en ons een nieuw interieur aan te schaffen. Dus voor ons zeer geslaagd.

7
Gerda S

Hallo, heb de catalogus goed ontvangen. Alleen is het niet wat ik zocht. Mijn voorkeur gaat naar het landelijke interieur en niet zozeer de industriële look. Alvast bedankt voor het boek. Groetjes Gerda S

8
Kenneth Vanbrabant

De gids was zeer inspiratievolle en leuk om door te nemen ook al ben je niet per se op zoek naar een nieuw meubel. De mooie selectie aan meubels werd telkens gepresenteerd in een realistische huiselijke foto waardoor het desbetreffende meubel niet alleen tot zijn recht komt maar het helpt ook met nieuwe interieur ideeën op te doen. De mogelijkheden om de meeste meubels volledig te personaliseren is alleen maar een pluspunt. Het enige minpuntje vond ik dat er geen directe verwijzing is tussen de meubel lijst achteraan de gids en de huiselijke foto's waardoor ik de sofa van interesse niet onmiddellijk terug vond in de gids.

10
Peggy

Hele mooie zetels en de terug te vinden winkels staan erbij , dankjewel

10
Matthys Ian

Voor mij heel duidelijke inspiratie ... mijn bestelling reeds geplaatst in verkooppunt Crack te Ieper

Meer inspiratie? Bekijk de inspiratieblogs